avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DOCUMENTE INTERNE INTRARE IESIRE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DOCUMENTE INTERNE INTRARE IESIRE

Este obligatoriu sau optional ptr buna desfasurare a activitatii sa ai un registru de intrari iesiri documente?

Multumesc
Evidenta documentelor se poate tine si pe calculator, asa am vazut la alte firme. Nu e neaparat sa ai un soft specializat, iti crezi singur o evidenta in excel, word....notepad, ce stii sa folosesti.
Dar trebuie neaparat sa tii evidenta si sa dai numere de ordine documentelor.
Referitor la numerele de ordine, ar fi ilegal sa le numerotez in cod binar, octal sau hexazecimal?

Evident ca documentele importante trebuie sa fie inregistrate intr-un registru de evidenta spre a fi gasite la nevoie. Atentie, importante.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
bestlegis a scris:

Puteti cumpara acest registru,

Buna ziua, mi se solicita pentru participarea la o licitatie acest registru: are o denumire generica? Am intrebat la librarii de registru documente sau borderou documente asa cum mi se precizeaza in Fisa de date a achizitiei, dar nimeni nu stia despre ce este vorba. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)
Numere de inregistrare intrari- iesiri gabi.b gabi.b Evidenta numerelor de inregistrare a contractelor de prestari servicii se tine separat de adeverinte, imputerniciri, adrese sau se inregistreaza toate ... (vezi toată discuția)
Instructiuni privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente VisanAndreea2015 VisanAndreea2015 Cu privire la INSTRUCŢIUNILE privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente, aprobate de conducerea Arhivelor Naţionale prin ... (vezi toată discuția)