avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cit ma costa un proces ptr conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cit ma costa un proces ptr conflict de munca

cit ma costa un proces ptr conflict de munca
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 10:22, 3 Decembrie 2011
Art. 266 codul muncii.
Jurisdictia muncii are ca obiect solutionarea conflictelor de munca cu privire la incheierea, executarea, modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale sau, dupa caz, colective de munca prevazute de prezentul cod, precum si a cererilor privind raporturile juridice dintre partenerii sociali, stabilite potrivit prezentului cod.

Art. 270
Cauzele prevazute la art. 266 sunt scutite de taxa judiciara de timbru si de timbrul judiciar.

Mai ramane de negociat cu un avocat, pentru onorariu, care, in cazul admiterii actiunii, se va recupera prin cheltuieli de judecata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurisdictia muncii andreya1202 andreya1202 Buna dimineata, pentru plata nedatorata catre un salariat, cererea in instanta se timbreaza? Stiu ca sunt scutite unele cereri vizavi de conflictele de ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca dodorel62 dodorel62 as dori sa stiu in baza carei legi se poate declara un comflict de munca intre o intreprindere de stat si un salariat si daca un salariat declara comflict de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru litigiu de munca vivicaerutt1 vivicaerutt1 In cazul in care vreau sa deschid un proces impotriva societatii unde lucrez deoarece mi-a desfacut contractul de munca fara a avea niciun motiv temeinic si ... (vezi toată discuția)