avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare si cadastru - copii legalizate si ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor...

Buna ziua,

Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... Trebuie sa merg la notariatul unde s-au incheiat actele... pentru a-mi elibera o copie legalizata... sau... in alta parte?... Copiile legalizate tin locul actelor originale? Pot merge oriunde si pot face orice cu ele?...:(

Multumesc anticipat pentru raspuns!

Va doresc o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: olgabejat , utilizator 14:16, 6 Decembrie 2011
Puteţi face o cerere la Biroul de Cadastru şi publicitate imobiliară în a cărei competenţă teritorială se află imobilul pentru eliberarea un unor duplicate conforme u originalul din arhiva BCPI. Tariful este de 5/lei pe pagină, temei legal ordinul MAI nr. 39/2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Intabulare in original la banca? bogdanucom bogdanucom In urma contractului de vanzare -cumparare cu ipoteca de la banca, intabularea in original ramane la banca? (vezi toată discuția)