avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sotia ma inselat cu sotul surorii sale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sotia ma inselat cu sotul surorii sale

avem un baiat de 2 anisori, a fost prinsa cu el de catre sora ei, tatal ei, bunica si cativa prieteni comuni, ea si el recunosc totul, si vrea sa facem divorttul de comun acord, avem rate la banci si datorii, eu lucrez in strainatate. am nevoie de un avocat care ma poate ajuta. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:57, 3 Decembrie 2011
Va propun sa va interesati in cercul Dvs. de prieteni si cunostinte.
Conform regulamentului acestui site nu puteti solicita de la nici un utilizator propuneri sau recomandari directe de avocati/juristi.
Tastati tot pe acest forum acolo unde scrie Consultanti.
imi cer scuze, dar un sfat din partea forumului pot obtine?
va rog sa ma iertati
Daca nu puteti sa veniti in tara pentru depunerea actiunii de divort si implicit la termenul /termenele de judecata, puteti sa imputerniciti un avocat in baza unei procuri speciale, urmand totodata sa inmanati acestuia si dovezi ale resedintei din tara pe al carei teritoriu va aflati.
In privinta exercitarii autoritatii parintesti si stabilirea domiciliului minorului urmeaza sa discutati amanuntele situatiei cu sotia dvs. si implicit cu avocatul ce il veti angaja.
Acordul poate viza atat modalitatea desfacerii casatoriei cat si solutionarea cererilor accesorii divortului care sunt:
-exercitarea autoritatii parintesti de ambii sau numai de unul dintre dvs.,
-stabilirea locuintei minorului la dvs. sau la mama,
-stabilirea pensiei de intretinere in favoarea minorului,
-reluarea numelui avut de sotiei inainte de casatorie sau pastrarea lui, dupa caz,
-stabilirea unui program de vizita in favoarea minorului, pentru parintele care nu va locui impreuna cu minorul.
In privinta partajului exista varianta unui partaj voluntar la notariat sau a unuia la instanta. prin tranzactie in masura in care ajungeti la un consens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu/fara acord,copil minor danyela2003 danyela2003 Buna ziua Sotul mea vrea sa divortam,avem un copil de 8 ani,as vrea sa stiu cateva amanunte,va rog. Daca sunt de acord putem merge la notar? Daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters323166 ContSters323166 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii. Sunt din Targoviste, sunt casatorita si am 2 copii minori . As vrea sa divortez si as vrea ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa Eladaela Eladaela Daca sotul meu vrea sa intenteze divort si eu sunt plecata din tara,se poate pronunta divortul in lipsa mea? Doresc acest divort,dar nu din motivele invocate ... (vezi toată discuția)