avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... AUTORIZATIE CURSURI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

AUTORIZATIE CURSURI

BUNA, AM SI EU O INTREBARE: CUM POATE O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA SA OBTINA AVIZELE SI AUTORIZATIILE NECESARE PENTRU A TINE CURSURI PENTRU INITIERE INTR-UN ANUME DOMENIU DE ACTIVITATE SI SA POATA ELIBERA DIPLOME DE CALIFICARE IN DOMENIUL RESPECTIV, (SA ZICEM CURSURI DE FRIZERIE- HAIRSTYLIST). CARE AR FI PASI DE URMAT SI BINEANTELES DACA E POSIBIL. B-)
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
niotin, utilizator
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 00:38, 4 Decembrie 2011
Nu stiu cum e pentru cursurile de frizerie, dar va spun pentru altele.
Absolviti chiar dvs cursul respectiv.
Mai urmati inca un curs de Formator.
Acum puteti preda cursul de frizer.
Nu stiu cum este cu acreditarea de la CNFPA.
Pentru ca cursurile pe care le predati, sa le fie recunoscute participantilor, de catre CNFPA si ministerul muncii, trebuie sa urmati regulile de pe site-ul CNFPA (cautati pe google)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare obtinuta in spania este recunoscuta la noi ? ramo1987 ramo1987 Buna seara ! Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns... Urmeaza sa.mi deschid un mic salon de infrumusetare, mai precis un centru ... (vezi toată discuția)