Buna ziua,
In urma unui divort si a unui proces de partaj am ramas cu apartamentul. Fostul sot a obtinut 60% din totalul bunurilor mobile si imobile. Trebuie sa-i platesc sulta in valoare de aproape 85000 ron (850 mil. lei vechi). Am facut apel pe care l-am pierdut. Nu dispun de aceasta suma imensa si nu stiu ce trebuie sa fac mai departe. Problema este ca apartamentul a fost evaluat la 33 000 euro si este foarte posibil sa nu-l vand cu aceasta suma. Asa cum el trebuie sa-si primeasca banii si eu ar trebui sa raman cu partea mea de 40%. Puteti sa-mi spuneti care sunt alternativele si care sunt pasii mei pe mai departe? Va multumesc anticipat
Cu siguranta veti fi executata silit, asta insemnand sa fie scos la vanzare apartamentul! Dupa valorificarea bunului, din suma rezultata se va scadea valoarea sultei pe care v-a obligat instanta sa o platiti fostului sot iar restul va ramane...
Executare silita
Emil777
Buna ziua,
Intrebarea mea este : am pus sub executare un apartament detinut impreuna cu fosta sotie, ea ramanand cu apartamentul dar e plecata definitiv in ... (vezi toată discuția)