avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legalitate parcari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legalitate parcari

Cat de legale sunt parcarile platite si rezervate din fata blocului, parcari care aduc doar certuri si daune locatarilor.
Totul din dorinta primariei de a avea venituri.

Fiind domeniu public, nu se supune legii strazilor?

Cum poate avea o persoana mai multe drepturi pe un domeniu comun!

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: atim , utilizator 08:45, 3 Ianuarie 2012
Observ din ce in ce mai des useri care posteaza diverse topic-uri la care asteapta sau chiar solicita raspunsuri de la persoane:

Un Consilier juridic sai avocat pentru mine reprezinta o persoana indreptatita, mai precis cunoscatoare a legislatiei.

Bun, cu privite la topic-ul de fata, observ ca dvs. sunteti un bun cunoscator al legislatiei, asa ca, ” eu centrez, eu marchez golul”, deci de fapt dvs. ce asteptari aveti, o confirmare la problema ridicata, ca sa ce? Ce rezolvati daca, la unison o sa zicem, da domnule, buna observatia cetateanului, bravo lui, si?
Problema dvs. se poate rezolva in Contencios administrativ, nu aici pe forum. Sau dvs. asteptati un raspuns de la noi si o sa mergeti in Contencios administrativ si o sa argumentati cu ”uitati ce m-a sfatuit pe forumul avocatnet o persoana competenta”...

Imi cer scuze pentru ca am indraznit sa pun o intrebare.

De ce s-a uitat perioada Primarului Halaicu, cand se ridicau masini timp de 2 ani, dupa acea perioada nu mai era profitabila afacerea.
Trebuia sa plateasca impozit.

Poate spune cineva ce utilitate publica are un loc de parcare, cum a fost licitat (daca tot se inchiriaza)

Daca opinia publica u spune nimic, las sa se taxeze si iesirea pe stra. Vezi taxa de la Mamaia, unde un spatiu public a fost considerat spatiu privat.

Daca spatiile dintre blocuri nu sund de domeniu public, atunci se poate si conduce fara a detine carnet de conducere, dupa conceptia celor din primarii sau a altora.

Scuze, nu mai pun intrebari, lasati-va taxati in fiecare zi.

Daca se doreste o parcare, sa se treaca la modelul suedez, doar tot l-am avut ca model, dar pe jumatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate masina straina sa parcheze langa blocul nostru ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: Langa blocul unde locuiesc este un trotuar lat de 2 m., in continuare ... (vezi toată discuția)
Legislatie parcari bucuresti, sectorul 6 ? tagdrake tagdrake Va salut! Unde se poate gasi ceva legislatie cu privire la regimul parcarilor de cartier (cu plata sau fara) pentru Bucuresti, sectorul 6? Intreb, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)