Cat de legale sunt parcarile platite si rezervate din fata blocului, parcari care aduc doar certuri si daune locatarilor.
Totul din dorinta primariei de a avea venituri.
Fiind domeniu public, nu se supune legii strazilor?
Cum poate avea o persoana mai multe drepturi pe un domeniu comun!
Observ din ce in ce mai des useri care posteaza diverse topic-uri la care asteapta sau chiar solicita raspunsuri de la persoane:
Un Consilier juridic sai avocat pentru mine reprezinta o persoana indreptatita, mai precis cunoscatoare a legislatiei.
Bun, cu privite la topic-ul de fata, observ ca dvs. sunteti un bun cunoscator al legislatiei, asa ca, ” eu centrez, eu marchez golul”, deci de fapt dvs. ce asteptari aveti, o confirmare la problema ridicata, ca sa ce? Ce rezolvati daca, la unison o sa zicem, da domnule, buna observatia cetateanului, bravo lui, si?
Problema dvs. se poate rezolva in Contencios administrativ, nu aici pe forum. Sau dvs. asteptati un raspuns de la noi si o sa mergeti in Contencios administrativ si o sa argumentati cu ”uitati ce m-a sfatuit pe forumul avocatnet o persoana competenta”...
Imi cer scuze pentru ca am indraznit sa pun o intrebare.
De ce s-a uitat perioada Primarului Halaicu, cand se ridicau masini timp de 2 ani, dupa acea perioada nu mai era profitabila afacerea.
Trebuia sa plateasca impozit.
Poate spune cineva ce utilitate publica are un loc de parcare, cum a fost licitat (daca tot se inchiriaza)
Daca opinia publica u spune nimic, las sa se taxeze si iesirea pe stra. Vezi taxa de la Mamaia, unde un spatiu public a fost considerat spatiu privat.
Daca spatiile dintre blocuri nu sund de domeniu public, atunci se poate si conduce fara a detine carnet de conducere, dupa conceptia celor din primarii sau a altora.
Scuze, nu mai pun intrebari, lasati-va taxati in fiecare zi.
Daca se doreste o parcare, sa se treaca la modelul suedez, doar tot l-am avut ca model, dar pe jumatate.