avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare in cursul procesului de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare in cursul procesului de divort

Buna,
Speta: Proces de divort in derulare, a fost un termen la care s-a discutat probatoriul.
Se poate la urmatorul termen sa fac o completare cu un capat de cerere prin care sa solicit evacuarea sotului avand in vedere ca garsoniera este proprietatea sotului reclamant? Paratul locuieste singur pentru ca reclamanta este la munca in strainatate iar cand vine in tara nu are unde sa locuiasca.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 19:23, 10 Decembrie 2011
Se putea cere o "revizuire' a Deciziei pe motivele ce se impun la aceasta cale de atac;; motive ce le-ati aratat in solutionarea recursului si instanta nu a avut timp sa le analizeze pentru ca prejudicia copatibilitatea de control judiciar al Sentintei supusa recursului
Se poate promova O.P. numai daca este prop. absolut al garsonierei si,,, ocuparea abuziva , comportament violent si protejarea dreptului real al posesorului indreptatit.
Insa in speta respectiva de care face vorbire unserul Cererea pe O.P. este lipsita de obiect si interes, deaoarece nu este proprietarul imobilului, in cel mai fericit caz poate solicita prin cerere "un drept de creanta" asupra imobilului numai daca face dovada ca a contribuit la cumparare, imbunatatire sau intretinerea imobilului aflat in litigiul.. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor catacata2011 catacata2011 Buna seara! Exista un proces de fond pe rol la o instanta pt incredintare minor. In paralel fosta mea concubina a facut un altul de ordonanta presedintiala in ... (vezi toată discuția)
Evacuare - ordonanÞà preªedinÞialà dinamovid dinamovid speta: soţia şi soţul locuiesc în locuinţa proprietate a părinţilor soţiei. Pe rolul instanţei este dosar de divorţ, promovat la cererea ... (vezi toată discuția)