avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU DE CRESTEREA COPILULUI PANA LA 2 ANI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU DE CRESTEREA COPILULUI PANA LA 2 ANI

Buna ziua.Am o intrebare la care nu stiu unde as putea gasi raspuns.Este adevarat ca daca ai deja 3 nasteri nu mai beneficiezi de concediu de crestere a celui de-al 4-lea copil?As dori sa stiu in ce lege trebuie sa caut.Va multumesc din suflet pentru ajutor.O zi cat mai placuta tuturor.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 4 Decembrie 2011
Ultima nastere a avut loc pe 3-12-2002 si mentionez ca doar pentru aceasta am beneficiat de concediu de crestere copil. Va multumesc din suflet pentru atentia acordata.
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC , intrucat nasterile survenite inainte de 01.01.2006 nu se iau in considerare ...

Pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC, trebuie ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa aveti realizate timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit ... daca nu indepliniti aceasta conditie, atunci tatal copilului poate intra in CCC ... in acest caz, c.i.m. se va suspenda in baza art.51 alin.1 lit.a C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc pentru al patrulea copil primaryteacher primaryteacher Cazul acestei doamne este urmatorul: Are 4 copii nascuti dupa ianuarie 2006.Pentru cel de-al doilea si al treilea a beneficiat de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea celui de al saptelea copil iudith2000 iudith2000 Buna ziua!Nu sunt pregatita referitor la subiect si as avea urmatoarea speta:Daca o femeie are 6 copii,ultimul nascut in 2010 si acum e insarcinata cu al 7 lea ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate ionela calugaru ionela calugaru Ma aflu in concediul de cresterea copilului pana la data de 2 mai 2011.Daca raman insarcinata in aceasta perioada , mai beneficiez de concediul de maternitate ... (vezi toată discuția)