avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani

Am girat un vecin pt.un imprumut de la o banca, iar de aprox. doi ani , el nu a mai dorit sa plateasca ; in acest caz banca m-a obligat sa-i achit eu suma restanta. Cum pot sa-mi recuperez banii? Mentionez ca respectivul nu mai are loc de munca si a trecut toate bunurile pe numele parintilor.
Va miltumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:31, 4 Decembrie 2011
Cand le-a trecut de cat timp?
Analizati cu atentie sa vedeti daca sunt intrunite conditiile necesare promovari unei actiuni revocatorii impotriva actelor/actiunilor de instrainare,realizate de catre debitorul dvs cu scopul fictiv de a invoca starea de insolvabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune paulina credite credite Daca o persoana instraineaza un imobil prin donatie si peste 1 an si 3 luni se declanseaza impotriva ei executarea silita pentru ca este debitor garant, ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)
Bunuri afectate de potentiala executare silita gilu1769 gilu1769 Buna ziua. In urma cu 3 ani am contractat un credit ipotecar prin care mi-am achizitionat un apartament in Bucuresti. Pe acest apartament, creditorul bancar ... (vezi toată discuția)