avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... anularea de luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

anularea de luare in spatiu

Am luat o persoana in spatiu pt. carte de identitate.Dupa ce a facut cartea de identitate cu adresa de la domiciluil meu, persoana a plecat si nu stiu unde.Partea neplacuta a ca toate amenzile si citatiile vin pe adresa mea.Ce trebuie sa fac sa scap de situatia asta neplacuta, ca de persoana respectiva nu mai stiu nimic ?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 17:59, 5 Decembrie 2011
Faceti o cerere la Primarie (evidenta persoanelor )si aratati ca nu mai domiciliaza, cereti anularea vizei de domiciliu .
Va trebui sa deschideti o actiune in evacuare, ulterior, sentinta obtinuta sa o depuneti la politie pentru ca acestia sa faca mentiunile necesare.
Vedeti celelalte discutii de pe acest forum referitoare la luarea in spatiu si anularea domiciliului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu Radducu Radducu Bună ziua! Acum câteva săptămâni am luat in spatiu o persoană a cărei C.I. i-a fost modificată in urma divorțului.Este vorba despre concubina mea.Pe ... (vezi toată discuția)
Pentru chirias ce este indicat:viza de flotant sau mutatie vitto210 vitto210 Inchiriez apartamentul cu acte in regula,cu plata obligatiilor finaciare.Am contractul pe 2 ani si chiriasul mi-a cerut sa schimbe buletinul de la adresa veche ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu ruxandram ruxandram Buna ziua, Prietenului meu ii expira buletinul in februarie si as dori sa-l iau in spatiu. Orasul de pe actualul buletin precum si adresa sunt diferite. Cum ... (vezi toată discuția)