avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luarea in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luarea in spatiu

Bună ziua!
Acum câteva săptămâni am luat in spatiu o persoană a cărei C.I. i-a fost modificată in urma divorțului.Este vorba despre concubina mea.Pe scurt:si-a făcut buletinul pe adresa unde locuim.
Intrebarea mea este următoarea:care este temeiul legal pentru a-mi anula acordul de luare in spatiu?
Menționez că locuim împreună de aproape 3 ani.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:47, 20 Ianuarie 2019
Nu va anulati acordul.. cereti evacuarea ei in instanta daca nu vrea sa plece si sa fie obligata sa isi schimbe adresa de domiciliu din cartea de identitate dupa evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea primirii in locuinta a unui tolerat evacuat prin ordin de protectie MarleneC MarleneC Va rog sa ma indrumati ce pasi legali exista - pana in clipa de fata am primit raspunsuri ABSOLUT CONTRADICTORII atat de la avocati cat si de la lucratori ai ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu concubin mirrey mirrey Buna seara ! Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a ... (vezi toată discuția)