avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuzul angajatului de a veni sa lucreze la sediul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuzul angajatului de a veni sa lucreze la sediul firmei

Intrebare: un angajat student (cu contract de munca pe perioadadeterminata in care se prevede ca munca se efectueaza la sediul angajatorului, 5/ore/zi, 25 ore/sapt) nu mai vrea sa vina la sediul angajatorului pe motiv ca programul la facultate e oscilant de la o saptamana la alta si nu poate "promite" angajatorului ca vine in intervalul fix orar (cele 5 ore/zi) si ca poate lucra de acasa (intr-un proiect)....Ce poate face angajatorul, ce prevederi legale se aplica in acest caz si ce sanctiuni se pot aplica concret.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 04:38, 5 Decembrie 2011
Se aplica procedura disciplinara pentru nerespectarea programului de munca convenit prin CIM urmand ca angajatorul sa stabileasca una din sanctiunile prevazute la ert. 248 din codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)
Contract part time alimik alimik situatia este urmatoarea: incepand cu data de 09.03.2009, am semnat un contract part time ; mentionez ca lucrez si full time la o alta firma unde am funtia de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca timp partial nagyjudith nagyjudith Avem un caz de angajat cu 4 ore in functia de laborant facultate, care este prezent la servici conform orarului facultatii, adica in fiecare zi intre alte ... (vezi toată discuția)