avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... datorie la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

datorie la intretinere

daca te da asociatia de proprietari pe mana executorilor , ce se poate face?
~ Conținut șters la cerere ~
Platiti sau veti fi dat afara.
Scurt!
Debransati-va. Ar fi bine sa trimiteti asociatiei de locatari o scrisoare recomandata cu confirmare de primire in care sa specificati faptul ca nu doriti serviciile de intretinere centralizate.
Specificat in acelasi timp ca daca o vor face in continuare fara acordul dumneavoastra vor trebui sa suporte singuri aceste cheltuieli. Nimeni nu va poate executa cu nimic fara o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Nimeni si niciodata nu va poate obliga sa platiti un serviciu pe care nu-l doriti fie ca nu vreti fie ca pur si simplu nu aveti bani ,si nu trebuie sa va "explicati" in fata nimanui cu acest lucru.
Proprietatea privata este sacra !....indiferent cate legi vor fi invocate.



sorin cercel a scris:

Debransati-va. Ar fi bine sa trimiteti asociatiei de locatari o scrisoare recomandata cu confirmare de primire in care sa specificati faptul ca nu doriti serviciile de intretinere centralizate.
Proprietatea privata este sacra !....indiferent cate legi vor fi invocate.



Pentru o corecta informare a utilizatorilor,toti aceia care ,cu respect si cu buna credinta constientizam beneficiile acestui forum ,sa incercam sa le acordam din experienta si practica sfaturi reale si legale
Gluma cu debransatul nu se "materializeaza "decat cu respectarea
[ link extern ]
Functionarea si organizarea activitatii in cadrul condominiului se realizeaza cu respectarea si aplicarea unitara tot a legilor nationale ,indiferent de ce legi intelege proprietarul sau tertul sa invoce in favoarea sa

@hycul

Ca sa nu va confruntati cu situatii neplacute,incercati sa va achitati restanta acumulata la asociatia de proprietari
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
ynocentta, utilizator
@sorin cercel,
Ce supuneti dumneavoastra este fals.
Dar ce este adevarat?
Ca nu platesti nimic din datorii si ramai in casa pe viata indiferent de cuantumul datoriilor.
LOL
Am si eu pe scara asemenea "datornici" cu doua masini in parcare si intretinerea neplatita cat toti locatarii la un loc.
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
Adriantot, moderator

Alte discuții în legătură

Intrerupere furnizare apa florip florip Buna ziua, Poate asociatia de proprietari a unui bloc sa intrerupa furnizarea de apa intr-un apartament prin montarea unor robineti prin care sa sisteze ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Conditii debransare pentru neplata invicta invicta Buna ziua Spuneti-mi va rog care sunt pasii pentru debransarea de la utilitati pe motiv de neplata. Sa va explic mai exact: la inceputul lunii aveam datorii ... (vezi toată discuția)