avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... nelegalitate agentie imobiliara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

nelegalitate agentie imobiliara

vreau sa vand un apartament prin agentie, dar in contractul cu agentia este trecuta o clauza cum ca oricine ar vinde imobilul (sa zicem ca gasesc eu intre timp un cumparator), tot trebuie sa platesc agentiei comision dinvanzare. este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: teodorescu_mgv@yahoo.com , utilizator 10:38, 5 Decembrie 2011
fiti foarte atenta la ce acte semnati sau ati semnat cu agentia daca sunt inseriate numerotate sa va dea chitanta ptr orice leu dat ,si eu am patit la fel nu am fost atenta cand am semnat avea aceasi clauza si am platit jumatate din comisionul datorat pentru ca nu am tranzactionat in final prin ei, iar cand am aratat contractul unui avocat mi-a spus ca este o inselotorie, am sunat la agentie si am primit bani inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara ContSters212553 ContSters212553 Am luat legatura cu o Agentie imobilara pentru a vinde un imobil.Dupa cateva luni in care ei nu l-au vandut , le-am spus ca renunt la ei deoarece nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Contract pagubos Thimeea Thimeea Buna ziua incercand sa vand o proprietate, am semnat un contract de \"reprezentare exclusiva\" cu o agentie real-estate. Ca o persoana de buna-credinta, am ... (vezi toată discuția)
Factura falsa pentru prestari servicii la inchiriere dmd21 dmd21 Buna ziua, Am vrut sa inchiriez o garsoniera in feburarie anul acesta. Am sunat la mai multe anunturi de pe net. 99% sunt agentii, care cer evident comision ... (vezi toată discuția)