avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executorul judecatoresc

Buna ziua
Am avut de recuperat cheltuieli de judecata si am apelat de la un executor judecatoresc, care refuza sa-mi dea banii recuperati pana acum pe motiv ca nu-i are inca pe toti. Este legal asta ceva? Nu inteleg de ce nu mi-i vireaza in cont pe cei pe care i-a recuperat? Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: mihaelasfr , utilizator 09:01, 12 Decembrie 2011
Exista posibilitatea ca suma recuperata pana in prezent de de BEJ sa fi acoperit in parte sau total numai onorariu si cheltuielile de executare,urmand ca sumele pe care le va recupera sa vi le vireze dvs
Primele cheltuieli care se acopera sunt cele cu executarea (adica cele ale executorului). In cazul in care suma recuperata pana la acest moment nu acopera acele cheltuieli, executorul nu are ce sa distribuie.
Cheltuielile executorului le-am platit tot eu la inceput asa ca toti banii recuperati pana acum sunt ai mei. Executorul si-a recuperat banii pt ca toate cheltuielile lui m-a pus sa i le platesc de la bun inceput.
In situatia mentionata,contactati personal executorul judecatoresc si solicitati clarificarea restituirii sumei ce vi se cuvine prin dispoazitia instantei de judecata
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
ynocentta, utilizator
Dar ce credeti ca nu am sunat de atatea ori pana acum. Nu vrea si pace. A zis ca mai are de recuperat 44,75 de lei, desi din socotelile mele nu are cum si cand o sa-i recupereze o sa-mi inchida dosarul si o sa-mi dea si banii. N-am scris nicarieri ca vreau banii toti odata si logic si legal mi s-ar fi parut sa primesc banii in fiecare luna. De ce sa nu primesc acum dobanda la banii mei?

Alte discuții în legătură

Refuz executor de a vira sumele de bani CI Ioana Butan CI Ioana Butan Buna ziua Supun atentiei dvs urmatoarea speta: Impotriva unei soc se obtine o solutie favorabila prin care este obligata la plata unor sume de bani ... (vezi toată discuția)
Ordinea de plata a sumelor din executare. buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in urmatoarea ... mariana_d mariana_d Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in urmatoarea speta: - dosar partaj, obiectul partajului un apartament care este gaj la banca - instanta a ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare pensie alimentara AlexStoica AlexStoica Instanta de apel a stabilit pentru copilul meu o pensie alimentara in suma fixa, incepand cu ianuarie 2011 si pana la majorat. Debitorul nu a platit deloc ... (vezi toată discuția)