avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Restituire obiecte ridicate in dosar cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Restituire obiecte ridicate in dosar cercetare penala

In urma cu un an si jumatate am fost audiat intr-un dosar ocazie cu care mi s-au ridicat(confiscat) obiecte ca ar fi fost probabil indicii sau probe la dosar.Dosarul s-a inchis de curand cu rezolutia de N.U.P dar nu mi s-au restituit obiectele(inscrisurile);si as vrea sa stiu cam cat ar mai dura restituirea si de catre cine se face?;mentionez ca am facut o cerere in acest sens catre parchetul care a instrumentat dosarul si astept.
Cel mai recent răspuns: tib71stef2008 , utilizator 21:29, 5 Decembrie 2011
Trebuie asteptat sa treaca perioada de 20 zile de la comunicarea actelor intocmite de procuror partilor implicate.Daca exista o parte vatamata s-ar putea sa formuleze plangere impotriva solutiei pronuntate de procuror ,sau sa adreseze instantei de judecata.Aveti putina rabdare.
Actele intocmite de procuror respectiv rezolutia de NUP este din septembrie/parte vatamata nu cred ca exista,dosarul s-a deschis ca urmare a unor sesizari pt.uzurpare fara dovezi,indicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate redeschide un dosar dupa ce s-a dat nup cosminghe cosminghe Buna ziua, Am fost cercetat inca din 2009 noua pana acum cateva saptamani pentru evaziune fiscala, acum de curand am primit o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima pieton biztza biztza persoana vatamata a primit 8 zile concediu medico-legal.in cate zile se solutioneaza dosarul de catre procuratura daca politia a dispus n.u.p. si la ce alte ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ContSters253672 ContSters253672 Buna ziua, in luna februarie mi s-a facut plangere penala pentru amenintare conf art 193. Am dat declaratie la politie. Politistul mi-a spus in final ca ... (vezi toată discuția)