avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Buna ziua,
in luna februarie mi s-a facut plangere penala pentru amenintare conf art 193. Am dat declaratie la politie. Politistul mi-a spus in final ca plangerea a plecat spre parchet cu propunerea NUP dar si partea vatamata si-a retras plangerea. in plangerea facuta de partea vatamata, aceasta a descris mai multe evenimente.
Intrebarea mea este de ce nu am primit inca un raspuns acasa pana la aceasta data si daca procurorul poate schimba incadrarea uneia din faptele enumerate ca fiind santaj .
Va multumesc!
In situatia in care procurorul analizand dosarul de urmarire penala apreciaza ca nu se impune neineperea urmaririi penale, are posibilitatea sa dispuna restituirea dosarului organului de cercetare penala in vederea completarii actelor premergatoare urmaririi penale sau inceperea urmaririi penale.

La intrebarea de ce nu ati primit inca un raspuns pana la acest moment, va poate raspunde numai procurorul, probabil ca dosarul este inca in lucru...
Daca partea vatamata si-a retras plangerea,nu se mai poate intampla nimic,aveti rabdare o sa primiti acasa copie de pe rezolutie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2012
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala west west Buna, am o problema pe care nu o inteleg f. bine... Anul trecut mi s-a facut o plangere la politie de catre o cunostiinta, pe motiv ca aflindu-se la un ... (vezi toată discuția)
Inceperea urmaririi penale dee@dee@ dee@dee@ buna seara...imi poate spune si mie cineva care sunt actele ce trebuiesc facute de catre un organ de politie pentru a propune catre procuror inceperea ... (vezi toată discuția)
Rezolutie/ordonanta nup maia.cami maia.cami As dori sa ma interesez de la cunoscatorii in Penal daca: 1) - REZOLUTIA (nup) emisa de procuror si ulterior ORDONANTA (nup) emisa de prim-procuror SE ... (vezi toată discuția)