Buna ziua,
in luna februarie mi s-a facut plangere penala pentru amenintare conf art 193. Am dat declaratie la politie. Politistul mi-a spus in final ca plangerea a plecat spre parchet cu propunerea NUP dar si partea vatamata si-a retras plangerea. in plangerea facuta de partea vatamata, aceasta a descris mai multe evenimente.
Intrebarea mea este de ce nu am primit inca un raspuns acasa pana la aceasta data si daca procurorul poate schimba incadrarea uneia din faptele enumerate ca fiind santaj .
Va multumesc!
In situatia in care procurorul analizand dosarul de urmarire penala apreciaza ca nu se impune neineperea urmaririi penale, are posibilitatea sa dispuna restituirea dosarului organului de cercetare penala in vederea completarii actelor premergatoare urmaririi penale sau inceperea urmaririi penale.
La intrebarea de ce nu ati primit inca un raspuns pana la acest moment, va poate raspunde numai procurorul, probabil ca dosarul este inca in lucru...
Plangere penala
west
Buna, am o problema pe care nu o inteleg f. bine...
Anul trecut mi s-a facut o plangere la politie de catre o cunostiinta, pe motiv ca aflindu-se la un ... (vezi toată discuția)