avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... organigrama si stat de functii societate privata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

organigrama si stat de functii societate privata

Buna seara,
Va rog sa ma jutati cu un model de stat de functii cf. legii.
Am cautat legea care reglementeaza formatul acestor documente dar nu am gasit nimic si sunt nelamurita in aceasta privinta.Am gasit reglementat numai pentru functionarii publici
Ce rubrici tebuie sa contina statul de functii...?

Multumesc de ajutor.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 5 Decembrie 2011
Pentru sectorul privat nu exista o astfel de reglementare ... insa puteti adapta cea ce ati gasit pentru functionarii publici la situatia dvs ...

Un model gasiti si aici
[ link extern ]
Multumesc frumos pentru raspuns.
Daca se poate sa primesc un model de stat de functii.
Doar rubricile care ar trebui sa le contina.

Va multumesc.
Din ce am vazut eu , un stat de functii pentru sectorul privat ar trebui sa cuprinda: nr.crt., functia, studiile necesare ocuparii functiei respective, felul functiei - conducere sau executie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o organigrama pentru firma privata, care sa contina cit mai multe date, adica sa fie complexa. Daca puteti sa-mi spuneti si ... (vezi toată discuția)
Model "plan de reparatii" si "buget venituri-cheltuieli" la asociatia de proprietari George Staicu George Staicu Asociatia noastra urmeaza sa organizeze in aceasta luna o Adunare Generala in care urmeaza sa se prezinte si aprobe Bugetul de Venituri - Cheltuieli pt 2011 si ... (vezi toată discuția)
Studii superioare elena_ony elena_ony Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un raspuns concret cu privire la studiile superioare?Anul acesta am absolvit facultatea de drept, 4 ani la zi si am ... (vezi toată discuția)