avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale amenzi circulatie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

amenzi circulatie

buna seara. am o nelamurire si anume ca daca vreau sa vand ceva de ex. un imobil si am amenzi de circulatie(cam multe ce i drept) ma impiedica acest kucru?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 01:39, 6 Decembrie 2011
Da, daca nu le aveti achitate nu va elibereaza certificatul fiscal pana nu le achitati. Acum profita si ei, asa cum ati profitat si Dvs. pana acum de situatie.
Acum profita si ei, asa cum ati profitat si Dvs. pana acum de situatie.

:))) tare
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare documente gnr gnr am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma mihailcostache mihailcostache Buna ziua, V-as ruga sa-mi dati si im-e o mana de ajutor ... Am o firma si de ceva ani ( cca. 4) nu am mai avut activitate cu ea. In ... (vezi toată discuția)
Radiere automobil bazna bazna Buna ziua.O mica intrebare.Se poate radia o masina la fisc daca pe numele propietarului sant amenzi de circulatie dar impozitul masinii este platit? Se poate ... (vezi toată discuția)