avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... O mica afacere cu haine S.H. Care ar fi riscurile?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

O mica afacere cu haine S.H. Care ar fi riscurile?

In primul rand buna seara!
Un prieten a facut un site pe care urmeaza sa postam spre vanzare haine S.H. El a cumparat domeniul si este si administrator al site-ului.
Rolul meu ar fi acela de a depozita hainele si a le trimite potentialilor clientri prin curierat rapid. Pe coletul cu haine trebuie sa apara expeditorul, adica numele meu, adresa si numarul de telefon pentru ca cel de la curierat sa-mi poata aduce banii pe colet.
Avand in vedere ca nici eu si nici prietenul meu nu detinem o firma, societate comerciala, etc. nu putem emite factura sau bon fiscal pentru hainele vandute si nici nu am plati impozit la stat.
As dori sa stiu care sunt riscurile la care ma expun daca un client nemultumit face o plangere la politie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 00:12, 6 Decembrie 2011
in primul rand inregistrati venituri care trebuie impozitate de catre stat, riscul este foarte mare intra la evaziune fiscala care este infractiune
p.s nu costa mult sa va infiintati o firma si in afara de acest aspect, cineva cu firma prezinta mai multa incredere in fata unui client ceea ce conduce dupa parerea mea la cresterea vanzarilor
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casă de marcat LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! Mi-am făcut un PFA și aș vrea să știu dacă este necesară achiziția unei case de marcat, în condiția în care eu toate comenzile le ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila pt vanzare online prin curier ecomagazin ecomagazin Am un pfa, neplatitor de tva. Contabilitate partida simpla. Ma intereseaza cum pot inregistra in contabilitate incasarea unui produs care a fost expediat ... (vezi toată discuția)
Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)