avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort partaj masina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort partaj masina

sunt in prag de divort si am incercat pe cale amiabila insa se pare ca nu merge asa, problema automobilul. am achizitionat automobilul la scurt timp dupa casatorie cu o parte din banii de la nunta.in momentul de fata sotia impreuna cu socrii mei nu vor sa imi dea nimic pe motiv ca nu am participat cu nici un ban si ca masina a fost achizitionata cu bani din partea invitatilor din partea familiei lor.masina este pe numele meu insa in momentul de fata nu stiu unde este masina iar toate actele masinii sunt la ei.pot face cumva pana la solutionarea cazului sa i-au masina?si cum vedeti cazul asta.eu am propus sa se imparta pe jumatate insa nu sa ajuns la un acord.astept un raspuns .va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:39, 8 Decembrie 2011
daca e pe numele dvs nu au dreptul s-o "sechestreze"
chiar daca este pe numele dumneavoastra autoturismul este bun comun si apartine deopotriva atat sotiei cat si dumneavoastra.
Puteti solicita, dupa divort, partajul bunurilor comune urmand ca instnata sa aprecieze.
va multumesc de raspuns in primul rand. in functie de argumentele aduse de fiecare parte se poate ca unul dintre noi sa poata sa ramana fara nimic? cum am spus si mai sus ei spun ca au contribuit mai mult la achizitionarea ei de exemplu, poate influenta judecatorul sa ai dea castig de cauza?
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2011
mihai_vsl, utilizator
Ar trebui sa depuneti plangere la politie pt furt intre soti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme familiale- evacuare el1977 el1977 In urma cu 6 ani am cumparat impreuna cu sotia un apartament si am mai luat o parte din banii si de la socrii mei.Am decis impreuna ca apartamentul sa fie ... (vezi toată discuția)
Partaj madalina444 madalina444 Buna seara, în cazul unui divorț, având în vedere ca bunurile făcute în prealabil sunt în străinătate, ași dori sa știu cum se împart , ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare masina - programul rabla TOASCA79 TOASCA79 speta\\\"socrul meu are o RABLA , eu imi dorescsa achizitionez o masina noua un opel dar cu economisirea a 1000 EURO. se poate cumparara direct masina pe noul ... (vezi toată discuția)