speta"socrul meu are o RABLA , eu imi dorescsa achizitionez o masina noua un opel dar cu economisirea a 1000 EURO. se poate cumparara direct masina pe noul nume, respectiv proprietar prim sa fiu eu si nu socrul meu?
daca da vreau urgent un raspuns. in caz contrar, trebuie inmatriculata masina pe numele socrului, apoi intocmit act de vanzare - cumparare?
masina este achizitionata cu banii de pe nunta. ce se intampla in cazul unui divort daca prim proprietar va fi socrul meu? cum justific jumatate din valoarea automobilului?
Sa privim optimist si sa ne gandim ca si cea de-a doua masina va deveni rabla pana ce veti divorta! Insa, in cazul in care s-ar intampla asta, veti dovedi tot ce ati sustinut anterior.
Intrucat "rabla" e inscrisa pe numele socrului dvs. acesta va beneficia de suma de la stat, suma care va merge direct in contul distribuitorului masinii noi. Insa, ii puteti intreba inainte de a va decide asupra noii achizitii, daca e posibil sa se faca transferul, cu consimtamintul socrului dvs., act de donatie, contract vanzarec-umparare, etc.