avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general penalitati intarzier
Discuție deschisă în Contabilitate în general

penalitati intarzier

ce se inampla cu penalitatile mai vechi?
Ma refere la cele din anul 2001-2004?
Multumesc
teoretic, datoriile mai vechi de 3 ani catre persoanele fizice sau persoanele juridice de drept privat si datoriile mai vechi de 5 ani catre persoanele juridice de drept public, se prescriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii asigurari sociale Scorpion10 Scorpion10 Am si eu 2 intrebari, va rog frumos : 1. Datoriile catre bugetul asigurarilor sociale ( C.N.P.A.S. ) din 2001 se prescriu la 5 ani conf.Cod procedura fiscala ... (vezi toată discuția)
Af cu datorii catre fisc onitza_eu onitza_eu Buna ziua!Am si eu o problema la care sper sa-mi puteti raspunde. Am avut deschisa o firma AF impreuna cu sotul meu pe care am inchis-o in anul 2004.Cei de la ... (vezi toată discuția)
Datorii buget/firma fara activitate mariana_d mariana_d Buna seara tuturor! Ma aflu intr-o situatie un pic dificila si m-ar interesa daca ma poate indruma cineva sa gasesc o solutie legala. Speta e ... (vezi toată discuția)