avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Publicitate pt o firma din Polonia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Publicitate pt o firma din Polonia

avem o solicitare de intermediere a unui contract de publicitate pentru o firma Poloneza. Beneficiarul doreste sa platasca inclusiv TVA. cum inregistram serviciul intracomunitar cu tot cu tva si daca este legal. publicitatea se va face in romania de catre o societate romaneasca. mentionez ca amabele societati sunt inregistrate ca platitoare de tva.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 07:16, 7 Decembrie 2011
locul prestarii serviciului de intermediere este considerat a fi polonia, adica locul unde este stabilit beneficiarul.
veti emite o factura fara tva si o veti raporta in decl. 390 vies.
trebuie sa fiti inscris in ROI pentru aceasta operatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva factureaza in ue servicii legate de bunuri din romania Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Un PFA neplatitor de TVA (nu a depasit plafonul) presteaza servicii legate de bunuri imobile din ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)