avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii garantia oprita din salariul lunar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

garantia oprita din salariul lunar

cui trebuie sa ma adresez daca institutia la care am lucrat la incetarea contractului ,si plata drepturilor salariale la zi ,u mi-a inapoiat garantia oprita din sal timp de 11 ani?
Cel mai recent răspuns: despadaniela , utilizator 09:48, 7 Decembrie 2011
Cred ca v-a ramas calea justitiei.
itm nu mai poate face nimic?sau nu este de competenta lor?
Itmul in cel mai bun caz poate da o amenda. Dumneavostra cred ca aveti nevoie de o hotarrare cu caracter definitiv cu care sa mergeti catre un executor. Cred ca etapa simplelor rugaminti si negocieri verbale a trecut, nu?
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2011
george-neagu, moderator
ITM-ul poate constata ca nu vi s-a returnat garantia oprita, insa nu-l poate obliga pe angajator...
da ,este adevarat a trecut de mult aceea etapa....

Alte discuții în legătură

Garantie materiala Vali14 Vali14 Buna ziua ! Mi-am dat demisia in urma cu 2 luni de la ultmul loc de munca si inca nu mi-am primit garantia materiala care mi-a fost oprita. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se procedeaza in cazul in care angajatorul nu ... Ioanamia Ioanamia Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul in care angajatorul nu ii da posibilitatea angajatului la participarea inventarului in timpul preavizului. Si il obliga ... (vezi toată discuția)
Garantii retinute si nerestituite la incetarea comtractului de munca sabinela sabinela cui ma pot adresa (cu exceptia angajatorului la care am facut-o deja) pentru recuperarea garantiilor banesti care au fost retinute pe timpul cat am fost ... (vezi toată discuția)