avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu PFA sau radiere?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu PFA sau radiere?

Am un PFA cu sediu principal, fara activitate, intr-un alt judet, sa zicem X, care a fost de domiciliu pana la un moment dat.
In judetul Y in care m-am mutat cu domiciliul mi-am deschis punct de lucru .Impozitarea se face pe punctul de lucru la norma de venit.
In judetul X apartamentul unde era sediul principal se vinde. Ce ar trebui sa fac eu In conditiile date avand in vedere ca vreau sa raman impozitat pe punctul de lucru? Daca schimb sediul principal in judetul Y, la noul domicliu (mentionez ca punctul de lucru e pe un contract de comodat intr-o comuna unde norma e mai mica, iar eu locuiesc in oras unde norma e mai mare), pot sa-l declar fara activitate si sa raman cu impozitarea la punctul de lucru?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:09, 6 Decembrie 2011
va puteti stabili sediul social unde aveti in prezent punctul de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa noraleonte noraleonte Buna ziua! Sunt studenta si doresc sa imi infiintez un PFA pentru a desfasura servicii de design grafic. Stiu ca pentru acest lucru am nevoie, printre altele, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare mutare punct lucru pfa cami 264 cami 264 ce acte sunt necesare pt schimbare punct de lucru? ms (vezi toată discuția)
Chirie deductibila ( pfa ) Vlad771 Vlad771 Buna Sunt PFA si urmeaza sa stau in chirie, intr-un apartament cu mai multe camere. Pot trece chiria ca fiind deductibila? Exista limita la valoarea chiriei? (vezi toată discuția)