buna seara! am si eu o intrebare care ma macina de ceva vreme si nu stiu ce sa fac...daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multulesc f mult.pe data de 1 noiembrie am fost angajata la o firma,cu contract individual pe termen nedeterminat si am semnat si un act aditional in care era specificat ca daca plec in 6 luni de la ei sunt obligata sa platesc 400 lei.am semnat am zis k e ok aveam nevoie de un loc de munk ..am zis tocmai bn sigur 6 luni am de lucru..dar dupa 1 luna de munk deja sunt nemultumita si as vrea sa demisionez.n-am facut nici un curs de specializare,n-au investit nici un ban in mine si as vrea sa stiu daca intradevar voi fi obligata sa dau acei bani.eu sunt din constanta...sediul firmei este in bucuresti iar aici am fost angajata de un alt salariat de al lor care ulterior a fost data afara, asta pt k la angajare nu ne-au fost spuse toate conditiile...am nevoie de un raspuns urgent k nu mai rezist sa ma duc la munk...multumesc
Ideea nu era cum sa se inceteze c.i.m. , ci daca va plati sau nu acea suma de bani in cazul in care are initiativa incetarii c.i.m. ... situatie, asa cum s-a mai spus, acea clauza este lovita de nulitate absoluta ... in speta, nu sunteti obligata sa platiti acea suma de bani stabilita prin c.i.m. ...
dar dupa 1 luna de munk deja sunt nemultumita si as vrea sa demisionez.n-am facut nici un curs de specializare,n-au investit nici un ban in mine si as vrea sa stiu daca intradevar voi fi obligata sa dau acei bani.
Am inteles ideea dar, daca tot este nemultumita si doreste sa plece o poate face fara demisie si preaviz.