Buna seara.Cer opinia dumneavoastra in urmatoarea problema.
Verisoara mea de 22 de ani a avut o relatie cu un baiat din care a rezultat o fetita.Fetita este trecuta pe numele mamei.Tatal locuieste in Mures iar mama in Bistrita.Tatal fiind respins de socrii -pentru ca nu vrea sa lucreze si are un comportament destul de prost a luat-o pe sotia lui si pe fetita si le-au dus in Mures.Acesta nu are grija de fetita( are 2 luni fetita)cum ar trebui,plus ca are ceva probleme de sanatate,iar pe mama o ameninta si o santajeaza,plus ca trimite mesaje de amenintare socrilor,interzice comunicarea sotiei cu familia ei.Sotia mai are un baiat de 6 ani cu altcineva,iar aceasta nu poate lua legatura cu familia din cauza sotului.Personal,am vazut unde locuieste sotul in Mures si spun sincer ca pe 2 metri patrati locuiesc 3 persoane,loc in care iti este imposibil sa cresti un copil.Ceea ce vreau sa va intreb:poate fi incadrat la rapire,sau santaj,uz de forta pentru interzicerea relatiei mama-fiica?
Documentez ca cei doi,nu sunt casatoriti,dar am folosit termenii de sot/sotie pentru a s-e intelege mai bine. Va rog un raspuns.Multumesc anticipat.
Eu nu o inteleg pe verisoara dvs. care accepta situatia. Acel individ nu lucreaza asa cum specificati , are un comportament irascibil, savarseste infractiuneA DE AMENINTARE fata de "socri", dar verisoara continua relatia.Chiar nu reuseste sa se adune si sa mearga inainte fara o astfel de relatie?
Doar daca o tine sub cheie se cheama ca poate fi acuzat de lipsire de libertate, altfel se considera ca mamica sta ca vrea ( asa si e ). Baietelul de 6 ani cui ii e incredintat sau in grija cui e ?
Baietelul este incredintat bunicii din partea mamei.Da,el o tine sub cheie,amenintata si lipsita de libertatate si comunicare cu alte persoane.Multumesc mult pentru raspunsuri.