avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA procese tva imobiliare retroactiv
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

procese tva imobiliare retroactiv

ce se mai intampla ,a castigat cineva ?
Cel mai recent răspuns: sorin1977 , utilizator 21:53, 7 Decembrie 2011
trebuie sa fiti mai explicit, ca sa va raspunda cineva
discutam de tva -ul cerut de finanate retoactiv in opinia mea persoanelor fizice pentru perioada 2005-2009 in conditiile in care legea nu avea norme de aplicare ,nu respecta dispozitiile codului comarcial in vigoare la data respectiva ,cereau penelitatii la sume si puneau tva-ul peste suma in conditiile in care in contractele de vanzare cumparare se stipuleaza ca pretul este cel final si nerespectand obligatia finantelor de a inregistra din oficiu persoanele care depasesc plafonul,in conditiile in care finantele considera construlibil orice teren care are puz si multe altele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare calcul tva adyta69 adyta69 Am un PFA,in anul 2008 am depasit plafonul de tva de 119000 lei fara ca eu sa stiu. In anul 2011 am avut inspectie fiscala in urma careia m-i s-a stabilit prin ... (vezi toată discuția)
Discutii contabile si fiscale ucurel69 ucurel69 Am o firma n-e platitoare de TVA.In august 2010 am primit de la finante o instiintare ca incepind cu 2009 am devenit platitor de TVA,acumulind o datorie de ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva din mai 2009 simonnab simonnab Am primit o instiintare de la avocat cum ca este platitor de tva incepand din mai 2009.Tot in instiintare imi trimite ca storneaza toate facturile emise de el ... (vezi toată discuția)