avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare?

Pe rol este un dosar de evacuare de competenta Tribunal , iar legat de aceeasi cauza dar de competenta Judecatorie cu obiect pretentii chirie pe spatiul respectiv pana la ramanerea difinitiva si irevocabila a dosarului de la Tribunal.
Cel de la Judecatorie se suspenda?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters230219 , utilizator 20:35, 12 Decembrie 2011
da..e competent tribunalul in litigiile comerciale privind evacuarea..am obtinut si executat o astfel de hot
insa eu am acum o revendicare cu granituire in care parat este o societate..si prin intampinare parata SC invoca necompetenta si declinarea de la judecatorie unde am depus eu, la tribunal..
astia au si sediul social in/pe imobilul cu care ma granituiesc/revendic..
nu am facut nici procedura prealabila...insa nu m-ar surprinde sa-l decline:D
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
ContSters230219, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura civila: un nou termen pentru intampinare? smeagull smeagull Buna ziua, Sunt parat intr-un litigiu in curs (fost comercial, pretentii). Actiunea este introdusa la instanta necompetenta material (tribunal in loc de ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala disjunsa de cererea principala - se va tine cont de expertiza dispusa in dosarul initial? danaceausu danaceausu Actiune in anulare contract de vanzare-cumparare/contract de concesiune, paratul depune intampinare (exceptie timbraj insuficient....) -reconventionala ... (vezi toată discuția)
S-a constatat perimarea actelor din dosarul executional- cale de atac? remusul remusul Din anul 2007 am un dosar executional pe rol cu privire la evacuarea unor persoane care imi ocupa in mod abuziv locuinta (nu au nici un act, nimic la mana ca ... (vezi toată discuția)