avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturi banesti
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturi banesti

Care sunt drepturile banesti care mi se cuvin daca am primit 6 luni indemnizatie de somaj, apoi urmatoarele 10 luni am fost angajat pe o perioada determinata tot pe o functie publica la o alta institutie bugetara ?
Mentionez ca pana sa mi se acorde indemnizatia de somaj am fost angajat pe perioada nedeterminata la o agentie judeteana . In urma unei hotarari de guvern am fost trimis in somaj, dar am castigat in instanta si am obtinut hotarare judecatoreasca irevocabila de reintegrare pe post .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:51, 7 Decembrie 2011
Trebuie sa primiti drepturile salariale aferente perioadei cuprinse intre data incetarii raportului de serviciu si data reintegrarii ... aceste drepturi trebuie sa fie indexate, majorate si reactualizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea indemnizatiei de somaj dupa castigarea procesului privind reintegrarea in unitate alcibiade alcibiade O fosta salariata castiga in instanta dreptul la reintegrare in unitate si de toate drepturile salariale cuvenite in acea perioada, dupa ce postul ei a fost ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca neliionela neliionela buna va rog sfatuitima am fost in litigiu de munca si am cistigat cu rentoarcerea la locul de munca si tot timpul cit am avut procesul am fost in prenatal ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract munca anulata de instanta Ana2014 Ana2014 Buna ziua, As dori si eu un raspuns la problema cu care ma confrunt. Am fost angajata la o societate pe perioada nedeterminata, iar in luna iunie 2012 mi s-a ... (vezi toată discuția)