Interventie moderator:
:rtfm:
lucianblaga:
Pentru intrebari pe aceeasi tema intrati tot pe acest topic, folositi butonul "raspunde" si puneti intrebari in continuare.
lucianblaga a scris:
Am mai postat pe tema CCC-ului in legatura cu faptul ca angajatorul mi-a cerut o hartie de la banca, ca sa imi dea decizia de suspendare a activitatii. Insa mai nou, mi s-a cerut sa predau toate obiectele pe care le am pe inventar in vederea efectuarii lichidarii. Eu am zis ca predau inventarul pe un proces verbal, insa nu semnez nici o decizie de lichidare.Se face lichidare inainte de a intra in CCC??? Va rog sa ma ajutati.
1. Angajatorul este obligat de prevederile OUG 111/2010 sa va aprobe CCC.
2. Nu inteleg ce vreti sa spuneti cu expresia "decizia de lichidare" (nu exista o asemenea decizie prevazuta in lege).
3. Daca angajatorul a emis decizia de suspendare a CIM puteti sa faceti predarea inventarului si mai inainte (pe baza de proces-verbal).
4. Avand in vedere ca veti lipsi o perioada mare de timp este normal sa faceti predarea inventarului si se poate intocmi si o nota de lichidare care arata ca ati predat inventarul si ca nu mai aveti datorii la firma.