avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen maxim de plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen maxim de plata

Intentionam sa facem un contract de prestari de servicii cu o societate. Prestatorul este de acord sa facem plata dupa 90 de zile. exista un termen maxim de plata al unei facturi sau termenele de plata se pot stipula in contract?
Cel mai recent răspuns: haiducu , utilizator 22:18, 10 Decembrie 2011
termenele de plata se negociaza de parti prin contract si nu are inca un maxim de scadenta.Este vorba de intrarea in vigoare a unei directive europene care va stabili termene maxime la 60 zile intre parti.
daca furnizorul ma lasa sa platesc la 90 de zile fara nici un contract ? ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit pe baza facturilor emise Generalul13 Generalul13 Doresc sa recuperez de la alta societate un debit rezultat in urma neachitarii unei facturi ce stipula un rest de plata, dupa ce clientul a platit prima ... (vezi toată discuția)
Ajutor la contract de prestari servicii karrmen772004 karrmen772004 Buna ziua! Am si eu o speta la care as dori cateva sfaturi si o baza legala. O firma are conturile blocate si vrea sa contracteze o lucrare.Pentru ca are ... (vezi toată discuția)
Cum se intocmeste contract de prestari servicii - servicii multiple laurentiu1990 laurentiu1990 Buna ziua, am o societate comerciala si as dori sa realizez un contract intre societatea mea (Furnizor) si societatea unei alte persoane (Beneficiar). ... (vezi toată discuția)