Buna ziua. As avea si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta...eu locuiesc in strainatate, iar din luna lui noiembrie sora mea a depus la executorul judecatoresc sulta pe care trebuia sa mi-o dea in urma succesiuni facuta dupa moarte mamei. As vrea sa stiu cat timp am la dispozitie pentru a ridica aceasta suma, intru-cat in momentul de fata nu pot merge in tara sa ii ridic.Specific ca fratele meu a mers la executorul judecatoresc pentru a recupera banii intru-cat sora mea nu vroia sa ne dea banii...acum ca ea ne-a depus banii si cheile de la apartament sant la ea iar apartamentul e pe numele ei, eu ca am toata mobila acolo o pot recupera? Iar pentru cheltuielile ce le-am facut eu pentru imbunatatiri mai pot recupera ceva? Va multumesc anticipat pentru ajutor. O zi buna.
:(Ma poate ajuta cineva sa ma lamuresc cu problemele mele???? Aici in strainatate nu stiu la cine sa apelez pentru a cere aceste informatii??? o seara buna
Succesiune
miki75
As avea si eu o nelamurire in legatura cu o decizie finala de succesiune. In urma procesului de succesiune dupa moartea mamei noastre, apartamentul mamei a ... (vezi toată discuția)