avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua. As avea si eu o nelamurire daca ma puteti ajuta...eu locuiesc in strainatate, iar din luna lui noiembrie sora mea a depus la executorul judecatoresc sulta pe care trebuia sa mi-o dea in urma succesiuni facuta dupa moarte mamei. As vrea sa stiu cat timp am la dispozitie pentru a ridica aceasta suma, intru-cat in momentul de fata nu pot merge in tara sa ii ridic.Specific ca fratele meu a mers la executorul judecatoresc pentru a recupera banii intru-cat sora mea nu vroia sa ne dea banii...acum ca ea ne-a depus banii si cheile de la apartament sant la ea iar apartamentul e pe numele ei, eu ca am toata mobila acolo o pot recupera? Iar pentru cheltuielile ce le-am facut eu pentru imbunatatiri mai pot recupera ceva? Va multumesc anticipat pentru ajutor. O zi buna.
Cel mai recent răspuns: miki75 , utilizator 21:33, 10 Decembrie 2011
:(Ma poate ajuta cineva sa ma lamuresc cu problemele mele???? Aici in strainatate nu stiu la cine sa apelez pentru a cere aceste informatii??? o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune miki75 miki75 As avea si eu o nelamurire in legatura cu o decizie finala de succesiune. In urma procesului de succesiune dupa moartea mamei noastre, apartamentul mamei a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii ... tibi80 tibi80 Buna ziua, In urma cu 4 ani au decedat in decurs de 3 luni ambii parinti.Am un frate si o sora care nu sunt in Romania , fratele in Anglia si sora in USA si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o intrebare :la moartea parintilor am mostenit un ... reva reva Buna ziua,am o intrebare :la moartea parintilor am mostenit un apartament de 3 camere impreuna cu sora mea ,ea are 3/4 si eu 1/4,tatal a decedat in 1995 dar nu ... (vezi toată discuția)