avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Auto in Parc
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Auto in Parc

Buna ziua,

In urma cu o jumatate de an tatal meu a avut un accident in parc. O masina a dat cu spatele el nu a auzit-o si a dat peste el. A fost la spital nu a avut rani grave, hainele rupte, contuzi, o lovitura la cap, dar el este pensionat pe caz de boala pentru o operatie de hernie de disc. A primit certificat medico-legal cu 2-3 zile ingrijire medicala, insa dupa cateva zile au aparut durerile, a primit un bilet de internare, dar el nu a vrut sa-se interneze(traumele din urma cu ani cand s-a operat). Acum a venit si decizia de la procuratura cu neinceperea urmariri penale a soferului si firma asiguratoare a facut o oferta de despagubire de tot rasul(1100ron). Soferul conduce bine mersi, am sunat la firma la care lucreaza, dar acestia vorbesc de sus, au impresia ca noi vrem neaparata despagubiri, ca accidentul e dubios in conditiile in care au fost de fata 30 de martori , "nu va convine mergeti in instanta", lucru care vreau sa-l si fac, dar as vrea sa stiu parerea dumneavoastra si sfaturile.

1. Cum trebuie negociat cu firma de asigurari?
2. Pot chema si firma la care lucreaza soferul,acesta aflandu-se in parc in interes de serviciu?
3. Am vreo sansa in instanta, macar sa obtin bani sa-i cumpar hainele si medicamentele, nu mai vorbesc cheltuielile de pe la spital?

Orice parere este bine venita. va multumesc...
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:47, 7 Decembrie 2011
Nu inteleg de ce a refuzat tatal dv spitalizarea? Normal ca asiguratorul emite acum pretentii. Da il puteti da in judecata pe asiguratorul respectiv. Va recomand sa va angajati un avocat care sa va apere in instanta si sa va reprezinte in raport cu asiguratorul. Daca veti avea sau nu succes depinde de multi factori pe care ii veti discuta cu avocatul dv daca il veti alege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident grav de circulatie, sfaturi judecata rca pentru daune morale Dovil Dovil Buna seara. Inainte sa postez, am citit o parte importanta din cazurile prezente pe forum. Doresc sincere condoleante celor decedati, si depasirea greutatilor ... (vezi toată discuția)
Se poate incadra la tentativa de omor urmatoarea fapta?? calini george calini george in urma unei agresiuni suferite am fost internat in spital unde datorita multiplelor traume am stat 8 zile.am obtinut certificat medico legal 45 de zile pt urm ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - pieton-victima - ce daune pot cere? afx afx Buna ziua, De curand am fost victima unui accident rutier pe o trecere de pietoni. Am scapat cu rani usoare si contuzie la pumnul stang, acesta umflandu-se ... (vezi toată discuția)