avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incetare contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incetare contract

dupa noile reglementari din CC contractul de arenda poate inceta numai cu acordul uneia din parti, sau cu acordul ambelor parti?
Cel mai recent răspuns: Viviana Savulescu , Alte profesii 13:45, 7 Decembrie 2011
Pentru un răspuns mai sigur completează te rog întrebarea , în contract a fost sau nu stipulat un termen de încetare ?
a fost completat, la durata contractului, iar la incetare contract nu se stipuleaza nimic in sensul in care am pus intrebarea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arendare caravia ana caravia ana Am semnat un contract de arendare in care se stipuleaza: - Perioada de arendare este de 5 ani, incepand cu data semnarii prezentului contract.Contractul ... (vezi toată discuția)
Clauza arenda DorinaCet DorinaCet Buna ziua. Am si eu o intrebare va rog. Ce clauza pot sa pun daca i-au in arenda 1 hectar pe zece ani pt o cultura de arbusti de exemplu , pentru ca persoana ... (vezi toată discuția)
Se pot aduce completari la contractul de arenda ce constituie anexa la legea arendei? glo glo vrem sa incheiem un contract de arenda. intrebarea este daca pe linga clauzele stipulate in anexa ( ce reprezinta contractul de arenda ) al legii arendarii ... (vezi toată discuția)