avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna este influentat de concediu boala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna este influentat de concediu boala

Daca un angajat bugetar a avut 5 luni consecutive concediu pentru incapacitate de munca cate zile de Concediu de odihna are dreptul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 7 Decembrie 2011
CO se acorda proportional cu perioada lucrata ... prin urmare, daca in celelelate 7 luni de zile a lucrat va beneficia de CO aferent acestei perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea concediului de odihna dduiculescu dduiculescu Ma confrunt cu o problema. Reducerea concediului de odihna, din cauza concediului medical. Pt. a se putea realiza ac.lucru, toti interpreteaza art.140 CM care ... (vezi toată discuția)
Pentru perioada concediului medical se acorda concediu de odihna? florenta_22 florenta_22 Am avut 6 luni concediu medicalpe aceasta perioada se mai calculeaza concediu de odihna?Sau CO va fi doar pe lunile practic muncite? Multumesc! (vezi toată discuția)
Concediul de odihna magda76 magda76 Buna ziua.Am si eu o problema pentru solutionarea careia am nevoie de sfatul dumneavoastra.Am fost in concediul pentru cresterea copilului pana la inceputul ... (vezi toată discuția)