avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL 5.0.8

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 - REVISAL 5.0.8.
[ link extern ] /

Versiunea actualizată a aplicaţiei Revisal permite:
- introducerea şi actualizarea sporurilor salariale inclusiv în valoare procentuală, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal 5.0.6;
- actualizarea nomenclatorului COR conform clasificării compatibile ISCO 08, reglementată prin Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1832 din 6 iulie 2011 / Institutului Naţional de Statistică nr. 856 din 11 iulie 2011;
- generarea registrului ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă;
- validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice de mai jos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Martie 2012
Aveti rabdare.O sa apara.
freeelis a scris:
In speta, prezumtia de cunoastere ia nastere de la data publicarii in Monitorul Oficial a actului normativ.

Ca urmare, ... trebuie sa trimitem "corectiile" survenite in Revisal (si care figureaza cu data de 06.12.2011) cu privire la C.O.R., pana la 31.12.2011 (data dupa care nu mai este in vigoare decat CORul reglementat prin Ordinul 1832/2011) ???

corectia pentru COR se poate trimite pana la sfarsitul anului. trebuie sa va incadrati in cele 20 de zile lucratoare anteriaore implinirii termenului de corectie
mony23 a scris:

corectia pentru COR se poate trimite pana la sfarsitul anului. trebuie sa va incadrati in cele 20 de zile lucratoare anteriaore implinirii termenului de corectie

De unde ati luat acest termen? ... art.4 (3) din HG nr.500/2011 : Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea. ... este singurul text de lege care se refera la corectii ..

@ newages33
Potrivit art. 2 alin. 2 din Ordinul comun MMFPS / INS 1832/ 856 /2011, in vederea asigurarii tranzitiei de la vechea COR aprobata prin Ordinul nr. 138/1.949/1995, la noua COR aprobata prin prezentul ordin, cele doua clasificari vor fi utilizate in paralel pana la data de 31 decembrie 2011.

De la data de 01.01.2012 se va utiliza numai noua clasificare a Ocupatilor din Romania, aprobat prin ordinul 1832/2011 MMFPS si 856/2011 INS....

Prin urmare, asa cum am mai mentionat intr-o alta postare corectia la codurile COR se poate face si inainte , dar si dupa 01.01.2012 ...
mda.
uite ce ecrie pe itm Harghita:
Cei care şi-au instalat Revisal 5.0.8 şi nu au decât modificări ale codului Cor prin instalarea aplicaţiei, nu au nici un termen pentru depunerea revisalului actualizat doar prin codurile Cor. Acestea pot fi depuse ulterior datei de 15.12.2011
sursa: [ link extern ] /

ITM vine cu precizari NUMAI dupa expirarea termenului

Alte discuții în legătură

De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)