avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL 5.0.8

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 - REVISAL 5.0.8.
[ link extern ] /

Versiunea actualizată a aplicaţiei Revisal permite:
- introducerea şi actualizarea sporurilor salariale inclusiv în valoare procentuală, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal 5.0.6;
- actualizarea nomenclatorului COR conform clasificării compatibile ISCO 08, reglementată prin Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1832 din 6 iulie 2011 / Institutului Naţional de Statistică nr. 856 din 11 iulie 2011;
- generarea registrului ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă;
- validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice de mai jos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Martie 2012
Ceea ce au expus cei de la ITM HG nu are nicio legatura cu termenul invocat de dvs ... ce termen a expirat si unde a existat prevazuta in legislatie vreo obligatie cu privire la transmiterea revisalului in versiunea 5.0.8 pana la 15.12.2011?
Buna ziua ,
cine ma ajuta si pe mine...Am instalat noua versiune dar nu ma lasa sa pun codul CAEN ...ce trebuie sa fac ? Am urmat exact pasii din ghidul dat de ei...
Multumesc!
Codul CAEN la ce sa-l mai puneti ? ... el este deja preluat de noua versiune din versiunea 5.0.6 ...
multumesc!Am reusit....Am instalat ....am preluat....Multam!
In cazul suspendarii contractului de munca, ma refer in special la o zi concediu fara plata, este necesara intocmirea decizie de suspendare si implicit decizie de incetare a suspendarii?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)