avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL 5.0.8

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 - REVISAL 5.0.8.
[ link extern ] /

Versiunea actualizată a aplicaţiei Revisal permite:
- introducerea şi actualizarea sporurilor salariale inclusiv în valoare procentuală, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal 5.0.6;
- actualizarea nomenclatorului COR conform clasificării compatibile ISCO 08, reglementată prin Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1832 din 6 iulie 2011 / Institutului Naţional de Statistică nr. 856 din 11 iulie 2011;
- generarea registrului ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă;
- validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice de mai jos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Martie 2012
DA. Pentru ca cei de la itm, au interesul sa gresiti, nu sa fiti in regula ... nu va este clar?
Gura lor ce mananca, daca dvoastra sunteti cu actele in regula?
newages33 a scris:

DA. Pentru ca cei de la itm, au interesul sa gresiti, nu sa fiti in regula ... nu va este clar?
Gura lor ce mananca, daca dvoastra sunteti cu actele in regula?

Aveţi dreptate dar mai prost este că superiorul meu le dă crezare lor şi trebuie să fac cum spune el, că "i-a spus cineva de la ITM că aşa trebuie completate". Mie nu mi se pare normal dar trebuie să fac aşa.
Depinde si pe cine intreaba la ITM ... daca intrebati pe cineva care nu mai lucreaza acolo - asa cum se intampla in Buc - atunci sigur veti avea un rasuns de acest gen .. de ce nu se merge la serviciul juridic al ITM-ului sa se intrebe ?
freeelis a scris:

Depinde si pe cine intreaba la ITM ... daca intrebati pe cineva care nu mai lucreaza acolo - asa cum se intampla in Buc - atunci sigur veti avea un rasuns de acest gen .. de ce nu se merge la serviciul juridic al ITM-ului sa se intrebe ?

Acea persoana lucreaza la ITM la corpul de control
MIRELAIONICA a scris:

Bună ziua,
Revisalul ăsta nou ne-a creat mii de probleme dar am şi eu o nelămurire. În cim eu am prevăzut salariul - 800 lei, spor de vechime 5%, spor de repaos săptămânal 5 lei, care au fost introduse conform cim în revisal. Dar ocazional îi plătesc salariatului sporul de 25% şi de 100 % pentru ore suplimentare, acestea din urmă nu sunt prevăzute în cim, dar de la ITM(de la mine din judeţ) spun că trebuie să le trec şi pe acestea chiar dacă nu sunt prevăzute în cim. ªi aceste sporuri să le actualizez în revisal cu data de 01.11.2011. Sunt debusolată total!!Se merge numai pe zvonuri nimic concret.#-o

Buna ziua!

Din punctul meu de vedere, este important si in baza carui act se ofera un spor de 100% pentru orele suplimentare. Sporul standard (minim) prin lege fiind de 75%, in cazul in care nu exista un CCM la nivel de unitate care sa faca referire la un spor mai mare, oferirea unui spor de 100% devine un beneficiu ce ar trebui sa apara in CIM si ca atare sa fie completat in revisal.

Vi se pare corect rationamentul meu?

O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)