avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca esti prins conducand cu permisul suspendat acesta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca esti prins conducand cu permisul suspendat acesta se anuleaza pe loc?

daca esti prins conducand cu permisul suspendat acesta se anuleaza pe loc???
Cel mai recent răspuns: primex , utilizator 09:55, 13 Decembrie 2011
Dv cautati sa gasiti pe cineva sa va dea dreptate. Nu aveti dreptate in cazul de fata si daca veti continua sa ncirculati cu permisul suspendat o sa aveti mari neplaceri. Conducerea cu permisul suspendat este infractiune si dupa ce ati fost citat si nu va prezentati cu actele solicitate va fi considerata sfidare si veti suporta consecintele.
Ce pot sustine ca sa scap subtire?
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
mircea_2011, utilizator
mircea_2011 a scris:
Ce pot sustine ca sa scap subtire?

Adevarul si numai adevarul.

Va atrag atentia ca, potrivit pct. 2.2, teza finala din regulamentul de postare, in Forum nu sunt acceptate discutiile privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala.
Regulamentul poate fi citit accesand link-ul de mai jos:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Ca sa poata cineva sa raspunda la intrebarile dumneavoastra trebuie sa stim de ce a fost suspendat permisul, de ce sunteti in posesia lui acum (sustineti ca a fost suspendat), ce alta fapta ati comis atunci cand ati fost amendat din nou ? Detaliati problema daca vreti sa fiti ajutat/sfatuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis si alcool la volan daniel2490 daniel2490 as dori si eu un raspun la intrebarea care ma macina !!sambata seara am fost prins conducand fara permis si cu ceva alcool consumat..am fost la politie am dat ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent - conducere fara permis, dobandire ulterioara. ce se intampla cu permisul in acest caz? Catalina11 Catalina11 In luna ianuarie 2013 am fost prinsa conducand fara permis, in luna martie 2013 am dobandit permisul, astazi am primit o condamnare definitiva cu suspendare, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua mi sa suspendat permisul pentru alcool 0.76 la fiola ... Adrian199211 Adrian199211 Buna ziua mi sa suspendat permisul pentru alcool 0.76 la fiola eu permisul nu lam predat il pot schimba in uk ? Daca da si voi confuce pe teritoriul Romaniei ... (vezi toată discuția)