avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... delapidarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

delapidarea

Buna ziua,

Va rog ajutatima cu o veste buna.
pana acum 6 luni am lucrat la o companie lucrator gestionar direct in magazin singur, am doar generala terminata si nu am fost intyrebat de acest lucru la angajare, din start s-a gresit ocupatia mea pe postul de gestionar. Problema e ca datorita unor probleme mai vechi cu niste camatari, am pagubit aceasta companie cu suma de 9000 euro atat produse lipsa pe gestiune cat si bani din incasari. Ei au trimis niste baieti sa ma rupa din bataie si sa ameninte familia ca ne omoara pe toti daca nu le dau banii, am recunoscut in acte lipsa de gestiune, am depus plangere la politie cu martori pentru ce au facut cand au trimis baietii, intre timp m=am trezit cu dosar penal si citatie sa ma prezint cat mai urgent pt lamurirea situatiei. Ceea ce vreau eu sa stiu, este faptul daca pe noul cod penal din 2012 pot sau exista posibilitate sa scap de inchisoare, deoarece am si o fetita de crescut si sotia ar inebuni cu totul daca va ramane singura cu toate pe cap. Multumesc si astept raspunsul dumneavoastra
Cel mai recent răspuns: dannyydan , utilizator 19:03, 7 Decembrie 2011
Noul cod penal nu a intrat si nu se stie cand va intra in vigoare. Dupa cel actual sunteti pasibila la inchisoare.
Ar trebui sa depuneti suma pe care ati insusito si sa ajungeti la o intelegere cu reprezentantii societatii sa-si retraga plangerea penala.
bine zis, dar de unde dumnjezeu atatia bani?, in orice caz, cert este ca de inchisoare nu voi scapa din ce am inteles, Multumesc pt raspuns, chiar daca e neplacut asta e viata, inapoi nu mai am cum sa dau timpul.

Toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare tionro tionro Am luat o suma de bani din banii agentiei unde am lucrat. De fapt am luat din banii altei firme care avea contract cu firma unde lucram,suma de 4500 ron pt ca ... (vezi toată discuția)
M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)
Ce pedeapsa primesc pentru furt riky_riky riky_riky buna ziua, am si eu o intrebare: Am marfa in gestiune si am \"sustras\" marfa de aproximativ 3500 de euro. daca seful meu afla de prejudiciul facut pana ... (vezi toată discuția)