Imi pare rau sa va contrazic....
Nu are nici-o calitate in acest dosar decat daca i se acorda printr-o procura notariala.
Va rog sa imi explicati cum se face avizarea daunei in calitate de "pagubit" sau "imputernicit" al acestuia ?
Poate stiti o modalitate de a da declaratia cu privire la eveniment ... in calitate de ce.... nici macar martor nu poate fi... daca au circulat in aceeasi masina.
Aveti pe de o parte si dreptate ca nu poate dispune de plata despagubirilor.
andreirusu a scris:
Asiguratorul este obligat sa deschida dosarul de dauna chiar si fara acea procura! Intr-adevar, cererea de despagubire nu poate fi semnata decat de catre proprietarul auto sau de catre un imputernicit al acestuia.
geky a scris:
va salut,azi in data de 07.12.2011 cumnatul meu a fost implicat intr-un accident auto din cauza unuia care nu a respectat semnul de circulatie cedeaza trecerea,neavand posibilitatea de al ferii la lovit,au chemat politia sa facut constatarea sa intocmit proces verbal precum celalalt a fost de vina etc.pana aici ii simplu problema este ca tot in ziua de astazi cumnatul meu trebuia sa plece in irlanda, deja avea biletul de avion asa ca a plecat urmand ca eu sa ma ocup in continuare de problema,am fost la sediul asigurari euroins la care este asigurat vinovatul ,cu procesul verbal in care sunt detalile accidentului si copia dupa asigurarea celui vinovat domnul de la asigurare mia spus ca ii pare rau dar fara o inputernicire de la cumnatul meu facuta la notar nu poate deschide dosarul,asa sa fie? alta problema masina a ramas la locul accidentului trasa pe dreapta si nu poate fi deplasata doar pe o platforma ,eu locuesc in alt oras la vreo 15 km de orasul unde este masina daca o aduc acasa pana rezolv de inputernicire cine plateste transportul?
daca o las acolo cine raspunde de masina?
poate ma puteti sfatui va rog frumos.multumesc