avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice concesionare teren
Discuție deschisă în Achiziţii publice

concesionare teren

Buna ziua.
As dori sa aflu mai multe detalii despre cum trebuie sa procedez pentru a putea concesiona un teren de la primarie ( am ochit un teren liber si vreau sa construiesc un spatiu comercial de 20-30 mp)

Unde trebuie sa merg ? ce acte trebuie sa depun ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:41, 7 Decembrie 2011
Mergeti la primarie, depuneti o solicitare in care pe langa datele de identificare ale firmei si ale reprezentantului ei, sa dati cat mai multe informatii despre amplasamentul terenului pe care doriti sa-l inchiriati de la primarie si motivul. Va vor da ei amanuntele necesare. Se va face atribuirea prin licitarea valorii chiriei pe mp pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea să deschid un magazin mixt tip hală metalică Andreibbv1 Andreibbv1 Bună seara, Aș vrea să deschid un magazin mixt tip hală metalică pe spațiul public. Aș dori să știu care este procedura pentru e închiria de la ... (vezi toată discuția)
Problema cu locuinta inchiriata omulcuproblema omulcuproblema buna ziua, din anul 1997 stau in chirie in locuinta cfr, cu contract de inchiriere incadrata ca si locuinta cfr, contract care se prelungea la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Intabulare CRIM CRIM AM INCHIRIAT UN SPATIU COMERCIAL CARE NU AVEA ALEE DE ACCES.AM UMBLAT PE LA PRIMARIE CA SA REZOLV PROBLEMA IN CEL MAI SCURT TIMP PTR CA PLATEAM CHIRIE CHIAR ... (vezi toată discuția)