avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale INTABULARE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

INTABULARE

AM INCHIRIAT UN SPATIU COMERCIAL CARE NU AVEA ALEE DE ACCES.AM UMBLAT PE LA PRIMARIE CA SA REZOLV PROBLEMA IN CEL MAI SCURT TIMP PTR CA PLATEAM CHIRIE CHIAR DACA NU FUNCTIONAM IN SPATIU.ACUM AFLU CA ALEEA RESPECTIVA TREBUIA INTABULATA DESI NU AM CONCESIONAT TERENUL(A INTRAT IN PATRIMONIUL PRIMARIEI).PTR OBTINEREA AUT DE FUNCTIONARE AM NEVOIE DE 2 CAI DE ACCES?
Cel mai recent răspuns: CRIM , utilizator 18:01, 28 Noiembrie 2009
:offtopic: Va rog foarte mult sa nu mai scrieti numai cu litere mari , deoarece conform regulilor internetului asta inseamna ca tipati la noi .
scuze nu asta am intentionat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocuparea unui spatiu pe domeniul public - trebuie autorizatie? yammyyum yammyyum Buna! As dori sa aflu de ce anume am nevoie pentru a ocupa un mic loc din domeniul public.Adica spre exemplu intr-un parc sa ocup 2 metri patrati unde sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt.trecere de la spatiu locativ la spatiu comercial! adriana2011 adriana2011 Buna ziua, Am un apartament intr-o casa pe care l- am inchiriat unui coafor. Dar nu poate functiona pentru ca nu e declarat spatiu comercial. Am umblat de am ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren andrei_maky2006 andrei_maky2006 Buna ziua. As dori sa aflu mai multe detalii despre cum trebuie sa procedez pentru a putea concesiona un teren de la primarie ( am ochit un teren liber si ... (vezi toată discuția)