avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ocuparea unui spatiu pe domeniul public - trebuie ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ocuparea unui spatiu pe domeniul public - trebuie autorizatie?

Buna! As dori sa aflu de ce anume am nevoie pentru a ocupa un mic loc din domeniul public.Adica spre exemplu intr-un parc sa ocup 2 metri patrati unde sa desfasor o actiune(sa muncesc) in urma careia voi lua bani.Cui trebuie sa ma adresez?Ce acte imi trebuiesc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:52, 22 Aprilie 2012
primariei , in principiu. sau autaoritatii publice ce admnistreaza acel spatiu
Se plateste chirie pentru ocuparea spatiului public?
In completarea a ceea ce s-a scris: aveti nevoie de actele PFA

Da, trebuie sa platiti o taxa - nu chirie ( "chirie" numai daca vreti sa functionati acolo pentru mai mult timp)
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
trope_doi, utilizator
Consilului Local -el este cel care va poate inchiria sau concesiona terenul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot inchiria partial din spatiul pe care il am inchiriat ? gvrlmonica gvrlmonica Buna ziua, am inchiriat un spatiu ca srl si as dori sa functionez si ca pfa pe o suprafata din el. Locatorul este de acord dar nu stiu daca se poate din ... (vezi toată discuția)
Dreptul la teren in fata magazinului racheru racheru Am o problema cu un patron al unui magazin care zice ca are dreptul la teren in fata magazinului. Eu am inchiriat un spatiu de 2 metri patrati in fata ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din fata blocului si locurile de parcare: chiriasii au dreptul la un loc de parcare? rasser rasser buna seara!!!! am si eu o mica intrebare........ de mai multi ani stau in chirie intr-un apartament cu toate formele legale(contract, mutatie..etc)....in ... (vezi toată discuția)