avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INCREDIBIL CUM NUMAI IN ROMANIA SE POATE INTAMPLA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INCREDIBIL CUM NUMAI IN ROMANIA SE POATE INTAMPLA

IN URMA UNEI ORDONANTE PRESEDINTIALE AM OBTINUT DREPT DE VIZITA PENTRU FETITA MEA
DREPTUL DE VIZITA NU A FOST RESPECTAT SI NU ESTE RESPECTAT IN CONTINUARE DE CATRE MAMA
EXECUTORUL A PUS IN VEDERE MAMEI SA RESPECTE HOTARAREA JUDECATOREASCA IN FORMA SCRISA FARA A SE DEPLASA LA DOMICILIUL MAMEI IMPREUNA CU MINE
PROCURORUL TERGIVERSEAZA SI SPUNE CA NU POATE DA INCEPEREA URMARIRII PENALE DEOARECE EXECUTORUL NU A FACUT EXECUTAREA
LA ADRESA MEA CATRE EXECUTOR ACESTA RASPUNDE CA EXECUTAREA S-A FACUT CORECT, ACESTA A PUS SI PE HOTARARE STAMPILA CU MENTIUNEA EXECUTAT
PRIN URMARE:
AM O HOTARARE LA CARE POT DOAR SA PRIVESC
CE AS MAI PUTEA FACE EFECTIV ATAT TIMP CAT MI SE SPUNE CA ACEASTA HOTARARE A FOST EXECUTATA?
MAI MULT AVOCATII CU CARE M-AM CONSULTAT NU STIU CE SA SPUNA!!!!!
SA FAC O ALTA ACTIUNE DE ORDONANTA PRESEDINTIALA?
CU MULTUMIRI,
EXISTA VREUN AVOCAT CARE POATE DEZLEGA MISTERUL SI SOLUTIONA PROBLEMA?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
relu30, utilizator
Cel mai recent răspuns: exuser , utilizator 12:18, 8 Decembrie 2011
plângere împotriva măsurilor, actelor şi soluţiilor procurorului

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta sotie ma impiedica sa-mi vad copilul cr1st1an_ cr1st1an_ Buna ziua, Am divortat la notar acum un an si cateva luni dar am locuit impreuna cu sotia pana acum o luna. Din casatorie a rezultat o fetita acum in varsta ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita minor Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In urma divortului ne-au fost incredintati mie fetita, iar fostei sotii baietelul. Fosta soie incalca repetat in mod voit programul de vizita in care sa preiau ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)