La ridicarea titlului de proprietate in 2000 s-au depus actele de veteran de razboi(sotie de veteran). la Primaria Sanpetru.In 2011 am fost informati ca avem de plata suma de 3900 lei impozit si penalizari pentru perioada 2010 -2011 pentru o suprafata de 8,05 ha.Ei au afirmat ca nu stiau ca persoana este veteran de razboi si ca adeverinta de veteran trebuia trimisa anual.I-am rugat sa faca recalcularea impozitului;Impozitul retransmis a fost scazut nesemnificativ -respectiv voi avea de plata suma de 3830 lei.
Cum se poate proceda pentru a mi se calcula corect impozitul ?
Daca voi plati integral impozitul restant pana la sfarsitul acestui an pot fi scutita partial de penalizari?
Daca platiti pana la sfarsitul acestui an veti fi scutita de 50% din majorarile de intarziere numai pentru acele debite care aveau termen scadent mai mic decat 31.08.2011.
Sa va duceti la primarie si sa faceti o cerere de acordare a facilitatii prevazute de Ordinul 259/2.842 publicat in M.Of 838/25.11.2011 si prin acea cerere sa solicitati si "o situatie a obligatiilor fiscale de plata eligibile care urmeaza a fi stinse precum si a celor care intra sub incidenta facilitatii acordate" .