avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... expertiza imobiliara cu 3 experti-nu doresc sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

expertiza imobiliara cu 3 experti-nu doresc sa achit!!!!

As dori sa aflu raspuns la urmatoarea situatie: sunt in proces de partaj, a avut loc o expertiza imobiliara care a fost facuta gresit, (comparatia a fost facuta cu ap. conf. 1 si eu am 2, zone de centru, eu staula periferie, mp dublu decata am eu etc) am contestat si am platit eu un expert care a facut o expertiza conform cu zona, confortul si suprafata ap. dar au fost obiectiuni din partea adversa si presedinta a decis expertiza cu 3 experti platita jumatate-jumatate , cu care eu nu sunt de acord, nu vreau sa mai platesc inca 1000 lei , partea mea, eu sunt de acord cu ultima expertiza, corecta dealtfel, pe care nu o solicitam daca prima ar fi fost in regula!!!!
Intrebare: ce se intampla daca nu platesc jumatatea mea? Cealalta parte ar trebui sa achite toata suma daca eu refuz sa platesc partea mea, nesolicitand aceasta expertiza? Nu mai are loc, banuiesc, dar ce expertiza se ia in considerare, prima sau a doua? Sau cum se procedeaza? Multumesc f mult!
O zi buna!!!
Aveti asistenta juridica? E dificil un partaj, cheltuielile sunt mari, ati incercat o conciliere, o mediere?
Cat despre expertiza... daca instanta a fost convinsa de argumentele dv. si a dispous o a doua expertiza, inseamna ca prima a fost defectuos facuta. La fel, daca a fost convinsa de cealalta parte sa dispuna o alta expertiza, inseamna ca unele argumente au convins-o ca nu e ok expertiza anterioara.
Asta inseamna ca dv. va veti baza argumentul final pe o expertiza care nu a convins-o pe instanta; asta doriti?
Pentru raspunsuri mai la obiect ar fi indicat sa consultati pe cineva care sa vada dosarul, macar incheierile respective...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu solicit ajutor judiciar si refuz si achitarea expertizei Dove27 Dove27 Buna ziua, Am si eu o situatie si raman recunoscatoare celor care ma ajuta sa inteleg ce se intampla. Partaj, doua expertize imobiliare, prima relamant, ... (vezi toată discuția)
Decaderea din proba expertizei Lylyca Lylyca Buna ziua Intr-un proces de partaj s-a facut expertizarea apartamentului comun in 2007. Modificandu-se conditiile pietei imobiliare, am obtinut dreptul ... (vezi toată discuția)
Expertiza ContSters88252 ContSters88252 buna ziua am un proces de partaj in derulare si as avea urmatoarele intrebari pentru a intelege mai bine.... pentru cladiri si terenuri ... (vezi toată discuția)